Renovatie De Tuimelaar

Dit schooljaar wordt De Tuimelaar volledig gerenoveerd.

Naast de verbouw- en onderhoudswerkzaamheden gaat de school straks geheel voldoen aan Frisse Scholen Klasse C. Dat wil o.a. zeggen dat de ventilatie, isolatie en zonwering van de school flink verbeterd gaan worden.

Met deze verbeteringen krijgt de school straks ook een heel nieuw uiterlijk, doordat de bestaande gevelkozijnen met een nieuwe gevelbekleding worden afgewerkt. De hoeveelheid glas in de lokalen en de gangen wordt met 40% teruggebracht. De te handhaven kozijnen worden voorzien van dubbel glas, ventilatieroosters en nieuwe klepramen die eenvoudig bedienbaar zijn. Alle kozijnen op de zonzijde worden voorzien van een uitval zonnescherm.

Verder worden van de gevel de boeiboorden vervangen, het metselwerk in kleur geschilderd en komt aan weerszijden van de school een nieuw groot naambord.

Met de interne verbouwing wordt straks de peuterspeelzaal in de school gehuisvest. De kleine hal bij de directiekamer wordt uitgebreid tot een grote ouderkamer met daarin de centrale keuken. Er komen nieuwe kantoren voor maatschappelijk werk, interne begeleiding en de conciƫrge. Het directiekantoor wordt gedraaid zodat deze toegankelijker en zichtbaarder wordt. We willen u graag het gevoel geven dat u welkom bent!

De toiletruimten worden volledig gerenoveerd. Alle overige ruimten worden volledig geschilderd en waar nodig voorzien van een nieuw plafond. In iedere ruimte wordt direct of indirect de lucht mechanisch afgezogen en wordt de frisse lucht via de gevelroosters toegevoerd.